گامهای عملیاتی هلال احمر قزوین در جهت ارتقای آمادگی برای حوادث آبی؛ برگزاری دوره تخصصی سکانداری در دریاچه اوان
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین گفت: در راستای تقویت زیرساختهای انسانی و ارتقای سطح کیفی عملیاتهای امدادی، دوره تخصصی «توانمندسازی و مهارتافزایی سکانداری و راهاندازی قایق جستجو و نجات» ویژه تیمهای عملیاتی واکنش سریع، در حال برگزاری است.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قزوین، حبیب درگاهی در توضیح این خبر گفت: به منظور تقویت بنیانهای انسانی و ارتقای استانداردهای کیفی در عملیاتهای امدادی، دوره تخصصی "توانمندسازی و مهارتافزایی سکانداری و راهاندازی قایق جستجو و نجات" ویژه تیمهای عملیاتی واکنش سریع، در محیط عملیاتی رودبار الموت شرقی در دریاچه اُوان در حال برگزاری است.
وی تأکید کرد: در عملیاتهای امداد و نجات، بهویژه در محیطهای آبی، تفاوت میان مرگ و زندگی در تپش چند ثانیه است. بنابراین، تسلط کامل سکانداران بر تجهیزات و توانایی هدایت ایمن قایق در شرایط اضطراری، یک ضرورت حیاتی است. ما به دنبال آن هستیم که دانش تئوریک را با تمرینات میدانی ترکیب کنیم تا امدادگران ما در سختترین شرایط محیطی، کمترین خطا را داشته باشند.
درگاهی با اشاره به نقش کلیدی این آموزشها افزود: این دوره که به همت و برنامهریزی دقیق معاونت امداد و نجات استان قزوین در حال برگزاریست، تنها یک آموزش ساده نیست، بلکه بخشی از استراتژی ما برای کاهش نرخ تلفات در حوادث آبی استان است.
وی ادامه داد: تیمهای واکنش سریع ما، خط مقدم نجات و امید جامعه هستند و ما متعهدیم با فراهم آوردن بهترین شرایط آموزشی و تجهیزات مدرن، در کنار آنها باشیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین در پایان خاطرنشان کرد: در این دوره تخصصی، محورهای کلیدی نظیر: مدیریت ریسک در محیطهای آبی، تکنیکهای پیشرفته یدککشی، ارتباطات هماهنگ تیمی و ملاحظات پیشبیمارستانی مورد آموزش قرار می گیرد تا زنجیره نجات، از لحظه شناسایی حادثه تا انتقال به مرکز درمانی، با بالاترین کیفیت ممکن طی شود.
نظر دهید