شعار سال
EN

امروز : 09 مهر 1405

  • تاریخ انتشار : 1405/07/06 - 12:52
  • تعداد بازدید : 13
  • تعداد بازدیدکننده : 12
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

امدادرسانی به بیش از ۶۵۰ حادثه‌دیده در نیمه نخست سال توسط امدادگران هلال‌احمر کرمان

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمان از انجام ۶۰۳ عملیات امدادونجات در نیمه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در این عملیات‌ها به ۶۵۷ نفر حادثه‌دیده امدادرسانی شده است.

IMG_20260928_125256_827

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان کرمان، رضا فلاح با اشاره به انجام ۶۰۳ عملیات امدادونجات در شش ماهه نخست سال جاری اظهار کرد: در این مدت بیش از ۲ هزار و ۲۵۰ نفر در حوادث مختلف دچار حادثه شدند و بیشترین مأموریت‌های امدادی مربوط به حوادث جاده‌ای بوده است.

 

وی افزود: امدادگران و نجاتگران هلال‌احمر استان کرمان در این مدت ۳۸۱ عملیات امدادونجات جاده‌ای را در محورهای مواصلاتی استان پوشش دادند و با انجام عملیات‌های تخصصی، ۲۰۸ نفر را از مرگ حتمی نجات دادند.

 

فلاح با اشاره به انتقال ۱۱۳ مصدوم به مراکز درمانی تصریح کرد: در جریان این عملیات‌ها، اقلام غذایی، زیستی، بهداشتی و سایر اقلام مورد نیاز نیز میان یک‌هزار و ۲۶۸ نفر از حادثه‌دیدگان و متاثرین توزیع شد.

 

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمان در پایان گفت: برای اجرای این مأموریت‌ها، یک‌هزار و ۲۱۰ تیم عملیاتی با مشارکت ۴ هزار و ۵۶۲ نیروی عملیاتی و بهره‌گیری از یک‌هزار و ۱۳۸ ناوگان ترابری به کار گرفته شدند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 228997
کلمات کلیدی
امیررضا فخرآرا
خبرنگار

امیررضا فخرآرا

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
صفحات مجازی