ریزش بهمن در روستای آلواتان، ۲ نفر جان باختند / ۲ نفر مصدوم شدند

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان آذربایجان غربی، از وقوع حادثه ریزش بهمن در روستای آلواتان شهرستان میرآباد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان غربی؛ حمید محبوبی با اعلام این خبر گفت: ساعت ۳ بامداد روز شنبه ۶ دی‌ماه ۱۴۰۴، گزارشی مبنی بر مفقودی چهار نفر در پی ریزش بهمن در منطقه آلواتان به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام شد.

محبوبی افزود: بلافاصله نجاتگران پایگاه امداد و نجات هلال‌احمر نلاس به همراه دو تیم پشتیبان کوهستان از شعب هلال‌احمر سردشت و میرآباد، به محل حادثه در کیلومتر ۴۰ محور نلاس به میرآباد اعزام شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان آذربایجان غربی ادامه داد: در جریان عملیات جست‌وجو و نجات و با وجود شرایط نامساعد جوی، کولاک و سرمای شدید، دو نفر از مفقودان با تلاش تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر و مشارکت نیروهای مردمی‌به صورت زنده پیدا شدند.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه پیکر دو نفر دیگر نیز علی‌رغم تلاش‌های گسترده نجاتگران، پس از ۱۲ ساعت جست‌وجو در محل حادثه کشف و پس از انتقال به پایین‌دست کوه، جهت طی مراحل قانونی به مراجع ذی‌صلاح تحویل داده شد.

مشاهده ۳۶
/
۱۴۰۴/۱۰/۰۶- ۱۹:۳۷
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است