به گزارش روابط عمومی جمعیت هلالاحمر استان گلستان، مرتضی سلیمیبا اعلام این خبر گفت: عصر امروز ۳ دی ماه ۱۴۰۴، حادثه برخورد زنجیرهای سه دستگاه خودروی پراید و یک دستگاه پژو ۴۰۵ در محور گرگان به علیآباد و در نزدیکی بیمارستان بقیهالله اعظم شهر علیآباد رخ داد.
وی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش از مرکز اورژانس، سه تیم امدادی از پایگاههای زرینگل و قرق، متشکل از ۶ نیروی آموزشدیده، با دو دستگاه آمبولانس و یک دستگاه خودروی ست نجات به محل حادثه اعزام شدند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان گلستان ادامه داد: در این سانحه ۱۰ نفر دچار حادثه شدند که از این تعداد، ۴ مصدوم پس از انجام اقدامات اولیه امدادی توسط نیروهای هلالاحمر به مراکز درمانی منتقل شدند و سایر حادثهدیدگان نیز در محل مورد بررسی و خدمات اولیه قرار گرفتند.