ثبت ۸۲ عملیات امدادونجات در اصفهان طی یک هفته

معاون امدادونجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان از ثبت ۸۲ عملیات امدادی در بازه زمانی ۲۴ تا ۳۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: در این مأموریت‌ها به ۱۷۹ حادثه‌دیده خدمات ارائه شد.

به گزارش روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان؛ بنا بر اعلام بمانعلی یوسفی کجانی، حوادث یادشده شامل رخدادهای ترافیکی، کوهستانی، صنعتی و کارگاهی، شهری و همچنین مراجعه حضوری بوده که توسط تیم‌های امدادی جمعیت هلال‌احمر امدادرسانی شده است.

وی افزود: در این حوادث ۱۴۳ نفر مصدوم شدند که از این تعداد، ۲۰ نفر به‌صورت سرپایی درمان و ۴۵ نفر برای ادامه روند درمانی به مراکز درمانی منتقل شدند.

معاون امدادونجات استان اصفهان با اشاره به مشارکت گسترده نیروهای عملیاتی گفت: در مجموع ۹۹ تیم عملیاتی با حضور ۲۴۵ پرسنل و نجاتگر و به‌کارگیری ۶۵ دستگاه آمبولانس و ۱۳ خودروی عملیاتی در پوشش این مأموریت‌ها فعالیت داشتند.

مشاهده ۳۰
/
۱۴۰۴/۰۹/۲۲- ۲۱:۴۴
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است