ثبت ۳۷ حادثه در سطح استان فارس طی یک هفته

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان فارس گفت: در هفته منتهی به ۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴، نیروهای امداد و نجات هلال‌احمر استان در مجموع ۳۷ حادثه مختلف حضور یافتند و با انجام عملیات‌های امدادی متعدد، به ۶۹ نفر حادثه‌دیده خدمات‌رسانی کردند.

به گزارش روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر استان فارس؛ حسین درویشی با اعلام این خبر گفت: در مجموع مأموریت‌های انجام‌شده طی هفته گذشته، ۵۹ نفر مصدوم شناسایی شدند که از این تعداد، ۱۲ نفر به مراکز درمانی منتقل و ۲ نفر نیز در جریان عملیات‌های نجات فنی از موقعیت‌های پرخطر رهاسازی شدند.

درویشی افزود: از مجموع حوادث این هفته، ۲۲ مورد مربوط به حوادث ترافیکی، ۱۵ مورد در قالب سایر حوادث امدادی و خدمات ایمنی و یک مورد نیز مربوط به حادثه کوهستان بوده است. وی تأکید کرد که آمار پایین حوادث کوهستان نسبت به هفته‌های گذشته نشان‌دهنده بهبود شرایط جوی و کاهش صعودهای غیرایمن است.

وی با اشاره به تلاش گسترده نیروهای امدادی بیان کرد: در عملیات‌های هفته گذشته، ۳۹ تیم عملیاتی متشکل از ۱۳۲ نیروی امدادی با بهره‌گیری از ۳۷ دستگاه خودروی امدادی و پشتیبانی به ارائه خدمات پرداختند.

مشاهده ۳۲
/
۱۴۰۴/۰۸/۱۰- ۱۵:۵۸
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است