انجام ۶۴ عملیات امداد و نجات در مهرماه با تلاش نجاتگران خوزستان / اهواز و اندیمشک در صدر حوادث استان

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر خوزستان از تلاش ۷۵ تیم عملیاتی در ۶۴ عملیات امداد و نجات و ارائه خدمات به ۹۸ مصدوم در سطح استان خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر استان خوزستان، امیرعباس نجفی با تشریح عملکرد مهرماه ۱۴۰۴ گفت: نجاتگران هلال‌احمر در ۶۴ عملیات امدادی که با مشارکت ۷۵ تیم عملیاتی انجام شد، خدمات امدادی و درمانی لازم را به ۹۸ مصدوم ارائه کردند.

وی با بیان اینکه بیشترین حوادث در شهرستان‌های اهواز و اندیمشک به ثبت رسیده است، افزود: از مجموع عملیات‌های انجام‌شده، ۳۹ مورد مربوط به تصادفات ترافیکی، ۱۰ مورد فوریت‌های پزشکی، ۱۰ مورد حوادث کوهستانی، ۲ مورد حوادث محیط‌های آبی و همچنین یک مورد آتش‌سوزی، یک مورد مفقودی و یک مورد سایر مأموریت‌ها بوده است.

نجفی در ادامه اظهار کرد: در مجموع این حوادث، ۱۲۶ نفر دچار سانحه شدند که از این میان ۹۸ نفر مصدوم بودند؛ ۵۵ نفر توسط نجاتگران جمعیت هلال‌احمر به مراکز درمانی منتقل و ۲ نفر نیز به‌صورت سرپایی مداوا شدند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان خوزستان خاطرنشان کرد: در این عملیات‌ها از ۵۵ دستگاه آمبولانس، ۱۲ دستگاه خودروی ست نجات و ۸ خودروی پشتیبانی استفاده شد تا عملیات‌ها با سرعت و دقت بیشتری انجام گیرد.

وی در پایان تصریح کرد: پراکندگی حوادث در سطح استان نشان می‌دهد شهرستان‌های اهواز و اندیمشک بیشترین میزان حوادث را داشته‌اند و نیروهای امدادی هلال‌احمر خوزستان با آمادگی کامل، در تمامی‌شهرستان‌ها آماده خدمت‌رسانی سریع و مؤثر به هم‌استانی‌ها هستند.

مشاهده ۳۸
/
۱۴۰۴/۰۸/۰۴- ۱۵:۲۰
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است