به گزارش روابط عمومی جمعیت هلالاحمر استان مازندران، غلامعلی فخاری با اعلام این خبر گفت: در نیمه نخست سال جاری، خدمات امدادی در ۸۴۱ حادثه ترافیکی، ۴۵۹ مورد فوریت پزشکی، ۴۱ حادثه کوهستان، ۲۴ حادثه صنعتی و کارگاهی، ۴۳ حادثه در محیطهای آبی، ۱۴ مورد حمله حیوانات، ۸ آتشسوزی و ۷ حادثه متفرقه ارائه شد. همچنین ۱۱۴۰ نفر بهصورت حضوری از خدمات پایگاهها و پستهای امدادی بهرهمند شدند.
فخاری افزود: بیش از ۱۴۱۳ نفر از مصدومان حوادث مختلف توسط نجاتگران هلالاحمر استان به مراکز درمانی منتقل شدند و به ۲۷۸۹ نفر دیگر نیز خدمات درمان سرپایی ارائه گردید. مجموع مصدومان تحت پوشش خدمات امدادی حدود ۵۰۰۰ نفر بوده است.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت بالگرد امدادی در پنج عملیات اظهار کرد: در این موارد، خدمات امدادی با هدف نجات جان مصدومان در کمترین زمان ممکن انجام شد.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان مازندران همچنین گفت: در ۶۸ مورد نیز عملیات جستوجو برای یافتن مفقودین در جنگلها و ارتفاعات با موفقیت به انجام رسید.