نجات جان ۳ نفر گرفتار در سیلاب و امدادرسانی به ۱۰۰ نفر در قلعه‌گنج توسط هلال‌احمر کرمان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمان با اشاره به وقوع بارندگی‌های شدید، سیل و آبگرفتگی در روز گذشته در مناطق جنوب استان گفت: نیروهای امدادی این جمعیت تاکنون یکصد نفر متاثر از سیل را‌ در شهرستان قلعه گنج امدادرسانی کردند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمان، رضا فلاح، از وقوع بارندگی‌های شدید، سیلاب و آب‌گرفتگی در مناطق جنوبی استان به‌ویژه شهرستان قلعه‌گنج خبر داد و گفت: در پی این بارندگی‌ها، رودخانه‌ها طغیان کرده و معابر شهری و روستایی دچار آب‌گرفتگی شده‌اند.

وی با اشاره به اعزام ۳۲ نیروی امدادی در قالب ۸ تیم عملیاتی به مناطق آسیب‌دیده افزود: از شب گذشته (۲۰ تیرماه) تاکنون، نیروهای امدادی به ۱۰۰ نفر از ساکنان ۱۲ خانوار در مناطق سیل‌زده قلعه‌گنج امدادرسانی کرده‌اند.

فلاح ادامه داد: سیلاب به ۹ روستا و محله در شهرستان قلعه‌گنج خسارت وارد کرده است. همچنین، در شامگاه جمعه ۲۰ تیرماه، نیروهای هلال احمر توانستند جان ۳ نفر که در رودخانه گرفتار سیلاب شده و در معرض غرق‌شدگی بودند را نجات دهند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای توزیع اقلام امدادی میان آسیب‌دیدگان افزود: تاکنون عملیات تخلیه آب از ۱۲ منزل مسکونی و اسکان اضطراری افراد سیل‌زده انجام شده است.

وی در پایان تاکید کرد: عملیات امدادرسانی در مناطق سیل‌زده جنوب استان همچنان ادامه دارد.

مشاهده ۲۱
/
۱۴۰۴/۰۴/۲۱- ۱۱:۳۳
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است