صعود مشترک نجاتگران هلال‌احمر خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان به قله تفتان

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان خراسان‌جنوبی گفت: ۲۸ نفر از نجاتگران و پرسنل حوزه امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان به صورت مشترک به قله تفتان صعود کردند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان خراسان جنوبی، محمدعلی کاوسی، گفت: ۱۵ نفر از نجاتگران فعال و پرسنل امداد و نجات هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به همراه ۱۳ نفر از نجاتگران و پرسنل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان به قله ۴۰۵۰ متری تفتان در قالب برنامه توان‌افزایی استانی کوهپیمایی کردند.

وی افزود: با توجه به لزوم آمادگی تیم‌های امداد و نجات در برابر حوادث و بلای طبیعی، صعود این تیم به قله تفتان انجام شد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان خراسان‌جنوبی با بیان این‌که یکی از وظایف جمعیت هلال‌احمر، آموزش‌های پیش از حادثه است، تصریح کرد: از جمعیت هلال‌احمر استان خراسان جنوبی با سیستان و بلوچستان در این صعود مشارکت کردند.

در این برنامه کوهنوردی ۱۵ نفر از پرسنل و نجاتگران جمعیت هلال‌احمر خراسان جنوبی و ۱۳ نفر از پرسنل و نجاتگران استان سیستان و بلوچستان حضور داشتند. آغاز مسیر صعود در ساعت ۱۷:۴۲ انجام شد و تیم در ساعت ۲۱:۳۵ به جان‌پناه رسید.

حرکت نهایی از جان‌پناه به سمت قله در ساعت ۰۳:۳۰ بامداد آغاز و در ساعت ۰۶:۱۰ صبح، اعضای تیم موفق به فتح قله تفتان به ارتفاع ۴۰۵۰ متر شدند. 

این صعود به‌عنوان نمادی از همدلی، هم‌افزایی و آمادگی نجاتگران هلال‌احمر در فعالیت‌های تیمی و شرایط سخت کوهستانی، در فضایی پرنشاط و به مناسبت هفته هلال‌احمر برگزار شد.

مشاهده ۲۱
/
۱۴۰۴/۰۲/۲۹- ۱۸:۲۷
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است