ناجیان هلال احمر در جاده‌های یخبندان اردبیل، به بیش از ۶۰۰ نفر در محورهای مواصلاتی استان اردبیل امداد رسانی کردند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: از ساعات اولیه بارش برف در استان اردبیل نجاتگران این جمعیت در محورهای مواصلاتی استان اردبیل به بیش از ۶۰۰ نفر امدادرسانی کرده اند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اردبیل؛ حمید قویدل مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل سوم اسفند با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به نامساعد بودن هوای استان اردبیل مدیریت بحران جمعیت هلال احمر با حضور معاونت ها و تیم های عملیاتی امداد و نجات در معاونت امداد این جمعیت تشکیل و گشت های استانی در محورهای مواصلاتی استان باحضور معاونت ها انجام شد.

وی اضافه کرد: نیروهای عملیاتی این جمعیت از ساعات اولیه بارش ها در پایگاه‌های استانی در حال آماده باش بودند و تااین لحظه به ۶۳۶ نفر امداد رسانی کرده اند.

 

قویدل اذعان کرد: در عملیات برف و کولاک امروز ۲۲ تیم عملیاتی متشکل از ۶۶ نیروی عملیاتی حضور داشتند که این نجاتگران توانستند به ۱۵۹ خانوار ارائه خدمت کنند.

به گفته مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل این عملیات در محورهای مواصلاتی سرچم - کوثر، اردبیل-نمین، خلخال-اسالم، سرعین -اردیموسی ، سرعین -الوارس،اردبیل-سرعین، اردبیل آبی بیگلو، نمین آبی بیگلو، اردبیل-کوثر انجام شده است .

مشاهده ۱۱
/
۱۴۰۳/۱۲/۰۳- ۰۰:۰۰
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است