برگزاری پنجمین دوره‌ آموزشی تخصصی پایه اصول پیمایش و ناوبری در عملیات جستجو و نجات در هلال‌احمر البرز

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان البرز‌ از برگزاری پنجمین دوره‌ آموزشی تخصصی پایه اصول پیمایش و ناوبری در عملیات جستجو و نجات برای نجاتگران این استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان البرز؛ محمد باقر خلفی بیان کرد: پنجمین دوره‌ تخصصی پایه اصول پیمایش و ناوبری در عملیات جستجو و نجات طی سالجاری، ویژه ۳۰ نفر از نجاتگران برادر و خواهر جمعیت هلال احمر استان البرز به میزبانی شهرستان کرج برگزار شد.

 وی افزود: فراگیران در این دوره با مفاهیم کار با قطب نما، GPS، نقشه خوانی،اصول سنگ نوردی و حمایت بدنی، انواع خطرات طبیعی و غیر طبیعی، بیماری‌ها، تجهیزات و… آشنا شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان البرز بیان کرد: آشنایی با انواع محیط‌های عملیاتی و محدودیت‌ها، افزایش سرعت عمل و دسترسی سریع‌تر به حادثه دیدگان و توانایی حفظ ایمنی از جمله اهداف برگزاری این دوره آموزشی بود.

مشاهده ۱۵
/
۱۴۰۳/۰۸/۱۹- ۲۲:۵۰
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است