به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اردبیل ؛ حمید قویدل صبح ۲ آبان ماه ۱۴۰۳ با بیان این مطلب افزود: با توجه به بارش برف و کولاک در گردنه حیران شهرستان نمین، یک تیم عملیاتی هلال احمر متشکل از ۳ نجاتگر با یک خودروی امدادی به یاری حادثه دیدگان شتافتند.
وی افزود: برهمین اساس، در پی تماس مردمی با معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل مبنی بر بارش برف و کولاک و گرفتار شدن یک دستگاه خودروی اتوبوس (به دلیل نقص فنی) و چند خودروی دیگر در برف و کولاک، قرمز و سفید پوشان این جمعیت برای امدادرسانی در محل حادثه حاضر شدند.
قویدل ادامه داد: تا این لحظه به ۴ دستگاه خودروی گرفتار شده (یک دستگاه اتوبوس و سه دستگاه خودروی سواری) در برف و کولاک توسط نجاتگران خستگی ناپذیر این جمعیت امدادرسانی شده است.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان اردبیل با بیان اینکه در بین حادثه دیدگان خودروی اتوبوس ۲۸ تخته پتو، ۲۸ بطری آب معدنی و ۲۸ بسته بیسکویت توزیع شده، گفت: تیم های عملیاتی جمعیت هلال احمر استان به صورت آماده باش در تمام محورهای مواصلاتی استان آماده خدمات رسانی به هموطنان میباشند.
امدادرسانی همچنان ادامه دارد ...