به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان هرمزگان؛ مختار سلحشور گفت:در پی بارش شدید باران از بامداد روز سه شنبه ۲۸ فروردین۱۴۰۳ در استان هرمزگان ،جمعیت هلال احمر با اعزام تیمهای عملیاتی در شهرستانهای متاثر از بارندگی تاکنون به ۵۴ خانوار از متاثرین این حادثه جوی امدادرسانی کرده است.
وی با اشاره به اسکان اضطراری متاثرین بارندگیها در شهرستانهای پارسیان ،جاسک، قشم، حاجی آباد ، بندرعباس و بندرلنگه تصریح کرد: امدادگران و نجاتگران این جمعیت تاکنون به بیش از ۲۸۰ حادثه دیده امدادرسانی کردند.
سلحشور از توزیع اقلام امدادی بین حادثه دیدگان خبر داد و تصریح کرد:کمپ اسکان اضطراری در شهرستانهای قشم برپا شده همچنین ۸۰ دستگاه چادر امدادی در شهرستان جاسک توزیع شده همچنین امدادرسانی در سایر نقاط استان نیز در حال انجام است.