به گزارش روابطعمومی سازمان امدادونجات؛مانور ترکیبی و تمامعیار زلزله احتمالی مشهد باحضور بابک محمودی رئیس سازمان امدادونجات و ساجدی نیا رئیس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد،این مانور با هدف افزایش توان عملیاتی نیروهای امدادونجات، هماهنگی میان دستگاههای مسئول و ارزیابی سرعت واکنش در شرایط وقوع زمینلرزه بزرگ برگزار شد.
در این رزمایش، سناریوهای مختلف امدادی از جمله جستوجو و نجات مصدومان، اسکان اضطراری، ارائه کمکهای اولیه، مدیریت ترافیک و تأمین خدمات پشتیبانی شبیهسازی و اجرا شد.
رؤسای سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر و سازمان مدیریت بحران کشور در حاشیه این مانور، بر ضرورت ارتقای آمادگی عملیاتی و آموزشهای تخصصی برای کاهش تلفات و خسارات ناشی از بحرانهای طبیعی تأکید کردند.
این مانور با مشارکت گسترده نیروهای عملیاتی، امدادگران و نهادهای خدماترسان برگزار شد و عملکرد تیمها در بخشهای مختلف مورد ارزیابی کارشناسان قرار گرفت.