به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد؛ سید عادل رهبریان با اعلام این خبر گفت:ساعت ۵:۵۰ بامداد روز سهشنبه نهم دیماه ۱۴۰۴، گزارش حادثه خطرناک گازگرفتگی یک خانواده چهار نفره شامل خانمیباردار، همسر و فرزندانشان در روستای دلیگردو از توابع شهرستان مارگون به هلالاحمر اعلام شد.
وی افزود:با توجه به برفگیر بودن مسیر و مسدودی راههای ارتباطی، امکان تردد تیم اورژانس به محل حادثه وجود نداشت. در همین راستا، یک تیم امدادی از پایگاه هلالاحمر مارگون بههمراه تکنسین اورژانس به محل اعزام شد.
سرپرست جمعیت هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: امدادگران پس از رسیدن به محل، اقدامات اولیه امدادی را انجام داده و افراد مسموم را با آمبولانس هلالاحمر منتقل کردند. سپس مصدومان را پس از ۳ ساعت تلاش در مسیر جاده برای ادامه روند درمان به عوامل اورژانس تحویل داده شدند.