به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان چهارمحال و بختیاری؛ بیژن طاهری مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر وقوع یک حادثه و گرفتار شدن یک فرد مصدوم در منطقه سجو از توابع بخش بازفت، بلافاصله هماهنگیهای لازم انجام و تیمهای امدادی به محل اعزام شدند.
وی افزود: بهمحض اعلام حادثه، دو تیم عملیاتی شامل یک تیم از شعبه جمعیت هلالاحمر شهرستان کوهرنگ و یک تیم از پایگاه شهدای بازفت با تجهیزات کامل امدادی به منطقه اعزام شدند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به صعبالعبور بودن منطقه و دشواری شرایط عملیات، گفت: امدادگران و نجاتگران پس از پیمایش مسیرهای سخت و دسترسی به مصدوم، اقدامات لازم پیشبیمارستانی را در محل انجام دادند.
طاهری ادامه داد: در نهایت، با تلاش مستمر نیروهای امدادی و پس از حدود ۸ ساعت عملیات نفسگیر، مصدوم به محل امن منتقل و جهت ادامه روند درمان تحویل عوامل اورژانس شد.