تصادف زنجیرهای ۶ خودرو در محور هراز؛ ۱۰ نفر مصدوم شدند
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر مازندران از مصدومیت ۱۰ نفر در پی برخورد زنجیرهای پنج خودروی سواری و یک دستگاه کامیون در محدوده آباسک محور هراز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلالاحمر استان مازندران، دکتر غلامعلی فخاری اشرفی گفت: ساعت ۷:۰۱ روز یکشنبه پنجم مهرماه، گزارشی از وقوع تصادف زنجیرهای ۶ دستگاه خودرو شامل ساینا، تیبا، بسترن، بیامو، امویام و یک دستگاه کامیون در محدوده آباسک محور هراز به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلالاحمر اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله نجاتگران پایگاههای امداد و نجات جادهای پلور، کهرود و گزنک شهرستان آمل با سه دستگاه آمبولانس و یک دستگاه خودروی نجات به محل حادثه اعزام شدند.
فخاری اشرفی ادامه داد: این حادثه ۱۰ مصدوم داشت که یک نفر از آنها خانم باردار بود. چهار مصدوم توسط نیروهای هلالاحمر و سایر مصدومان توسط اورژانس ۱۱۵ به منطقه شنگلده منتقل شدند و در ادامه با استفاده از دو دستگاه اتوبوسآمبولانس و بالگرد به بیمارستان ۱۷ شهریور آمل انتقال یافتند.
نظر دهید