امدادرسانی هلالاحمر کردستان به ۳۰ مصدوم در ۱۰ حادثه طی ۷۲ ساعت
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان کردستان از وقوع ۱۰ حادثه در نقاط مختلف استان طی ۷۲ ساعت گذشته و امدادرسانی نیروهای عملیاتی این جمعیت به ۳۰ مصدوم خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلالاحمر استان کردستان، دکتر جلالی با تشریح گزارش عملیات امداد و نجات این جمعیت در ۷۲ ساعت گذشته اظهار کرد: در این مدت، ۱۰ مورد حادثه در نقاط مختلف استان به وقوع پیوست که با اعلام حادثه، تیمهای امدادی و عملیاتی هلالاحمر در کوتاهترین زمان ممکن به محل اعزام شدند.
وی افزود: در مجموع این حوادث، ۳۰ نفر دچار مصدومیت شدند که امدادگران و نجاتگران هلالاحمر با حضور در صحنه، اقدامات امدادی و درمانی مورد نیاز را برای حادثهدیدگان انجام دادند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان کردستان گفت: از مجموع مصدومان، چهار نفر پس از دریافت اقدامات اولیه و خدمات امدادی برای ادامه روند درمان به مراکز درمانی منتقل شدند و چهار نفر نیز بهصورت سرپایی مداوا شدند.
جلالی همچنین از انجام عملیات رهاسازی برای دو نفر از حادثهدیدگان خبر داد و افزود: امدادگران و نجاتگران هلالاحمر در این مأموریتها با بهرهگیری از توان تخصصی و تجهیزات امدادی، عملیات لازم را برای نجات و ارائه خدمات به حادثهدیدگان انجام دادند.
وی با اشاره به حضور ۱۰ تیم امدادی و عملیاتی در این مأموریتها خاطرنشان کرد: تیمهای عملیاتی جمعیت هلالاحمر استان با آمادگی کامل و حضور سریع در صحنه، خدمات امدادی مورد نیاز را به حادثهدیدگان ارائه کردند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان کردستان در پایان، آمادگی مستمر نیروهای امدادی و پاسخ سریع به حوادث را از اولویتهای این جمعیت عنوان کرد و گفت: تیمهای عملیاتی استان بهصورت مستمر در آمادهباش قرار دارند تا در مواقع بروز حادثه، خدمات امدادی را در سریعترین زمان ممکن به هماستانیها ارائه کنند.
نظر دهید