شعار سال
EN

امروز : 25 مرداد 1405

  • تاریخ انتشار : 1405/05/21 - 19:03
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

امدادرسانی نیروهای عملیاتی هلال‌احمر لرستان به ۴۵ حادثه‌دیده در یک هفته

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان لرستان از امدادرسانی نیروهای این جمعیت به ۱۲ حادثه طی یک هفته خبر داد و گفت: در این حوادث ۴۵ نفر دچار آسیب شدند که ۱۶ مصدوم برای ادامه روند درمان به مراکز درمانی منتقل شدند.

IMG_20260812_190243_582_1

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان لرستان؛غلامرضا علی‌محمدی اظهار کرد: از ۱۴ تا ۲۱ مردادماه، نیروهای عملیاتی جمعیت هلال‌احمر لرستان در ۱۲ حادثه حضور یافته و به حادثه‌دیدگان خدمات امدادی ارائه کردند.

 

وی افزود: در مجموع این حوادث، ۴۵ نفر دچار آسیب شدند که ۴۱ مصدوم از خدمات امدادی نجاتگران بهره‌مند شدند و ۱۶ نفر نیز برای دریافت خدمات تخصصی درمانی به مراکز درمانی انتقال یافتند.

 

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان ادامه داد: در جریان این عملیات‌ها، سه مورد رهاسازی مصدومان نیز توسط نجاتگران جمعیت انجام شد.

 

علی‌محمدی با اشاره به نوع حوادث تحت پوشش گفت: از مجموع حوادث ثبت‌شده، ۱۰ مورد مربوط به حوادث ترافیکی و یک مورد مربوط به حادثه کوهستان بوده و سایر حوادث نیز تحت پوشش خدمات امدادی جمعیت قرار گرفتند.

 

وی با تأکید بر آمادگی نیروهای امدادی هلال‌احمر لرستان خاطرنشان کرد: نیروهای عملیاتی این جمعیت به‌صورت مستمر در آماده‌باش هستند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن در محل حوادث حاضر شده و خدمات امدادی مورد نیاز را به حادثه‌دیدگان ارائه کنند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 227293
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
صفحات مجازی