آمادگی نجاتگران چهارمحال و بختیاری برای مقابله با سیلابهای ناشی از پدیده النینو
معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان چهارمحال و بختیاری، از برگزاری دوره توانمندسازی و مهارتافزایی نجاتگران استان با هدف ارتقای آمادگی عملیاتی برای مقابله با حوادث ناشی از آب و سیلاب خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان امدادونجات؛ارشادی فارسانی اظهار کرد: این دوره به مدت دو شبانهروز و به میزبانی شهرستان بن در محدوده سد زایندهرود برگزار شد و نجاتگران تیم واکنش سریع و شعب هلالاحمر سراسر استان در آن حضور داشتند.
وی افزود: در این دوره، نجاتگران با روشهای عملیاتی و تجهیزات تخصصی امداد و نجات در آب و سیلاب آشنا شدند و نحوه کار با پمپهای آب، کفکش و لجنکش، موتور برق، پدلبورد، قایقهای رفتینگ، جیمینی، قایق موتوری و کایاک را بهصورت عملی تمرین کردند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: آموزش و تمرین مباحث غواصی، کار در عمق، اصول ایمنی و عملیات در محیطهای آبی نیز از دیگر بخشهای این دوره بود که با اجرای تمرینهای عملیاتی، به ارتقای مهارت و آمادگی نجاتگران برای واکنش سریع و مؤثر در حوادث آبی و سیلابی کمک کرد.
وی هدف از برگزاری این دوره را افزایش هماهنگی، تقویت مهارتهای تخصصی و ارتقای آمادگی عملیاتی نجاتگران استان در مواجهه با مخاطرات جوی و سیلابهای ناشی از پدیده النینو عنوان کرد.
نظر دهید