پنجشنبه 13 خرداد 1400

امدادرسانی هلال‌احمر به ۶۷۶ مصدوم ۷۲ ساعت گذشته

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از امدادرسانی امدادگران و نجاتگران هلال‌احمر به ۶۷۶ مصدوم انواع حوادث ۷۲ ساعت گذشته در سراسر کشور خبر داد.

محمدباقر محمدی افزود: در این مدت و با تلاش امدادگران و نجاتگران هلال احمر در سراسر کشور، ۲۱۵ مورد ماموریت امداد و نجات برای امدادرسانی به هموطنان آسیب دیده و متاثر از انواع حوادث در سراسر کشور انجام شد.

وی ادامه داد: با اعزام گروه های واکنش سریع امدادی هلال احمر و تلاش امدادگران و نجاتگران اعزامی به محل وقوع حوادث یاد شده، آنان توانستند جان ۱۵۲ مصدوم را نجات دهند.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر گفت: با تلاش امدادگران و نجاتگران اعزامی به محل وقوع حوادث یاد شده ۹۶ نفر از مصدومان برای دریافت خدمات تکمیلی به مراکز درمانی و بیمارستانی منتقل و ۳۳ نفر دیگر نیز به صورت سرپایی درمان شدند.

محمدی افزود: در مدت ۷۲ ساعت گذشته ۳۹ عملیات رهاسازی و نجات فنی نیز برای خدمات رسانی و نجات به ۳۵ مصدوم از سرنشینان گرفتار و آسیب دیده حوادث رانندگی از میان خودروهای آسیب دیده و تصادفی با استفاده از ست های نجات هیدرولیک و پنوماتیک انجام شده است.

کلمات کلیدی
amir hatefi niya
تهیه کننده:

amir hatefi niya

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *