دوشنبه 11 مرداد 1400

وقوع زلزله ۵.۱ ریشتری در رامیان استان گلستان / امدادرسانی و اسکان اضطراری روستاییان قورچای

به گفته رئیس سازمان امداد و نجات دسترسی به روستاهای الهادی و ویرو به علت ریزش کوه ممکن نیست و تردد فقط با خودروهای کمک‌دار مقدور است.

مهدی ولی پور، رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به وقوع زلزله ای در ساعت 2:04 بامداد در عمق 5.1 ریشتر رامیان گلستان افزود: ۱۶ تیم عملیاتی( ۵۱ نفر) با ۳دستگاه خودرو  آمبولانس، ٦ دستگاه خودروی کمک دار ، یک دستگاه موتور به منطقه اعزام شده‌اند.

وی با اشاره به مصدومیت 10 نفر  ( ٧ نفر روستای قورچای و ٣ نفر روستای الهادی ) افزود: امدادگران نسبت به امدادرسانی و اسکان اضطراری ۳۰نفر در روستای قورچای اقدامات لازم را انجام داده اند  .

به گفته رئیس سازمان امداد و نجات دسترسی به روستاهای الهادی و ویرو به علت ریزش کوه ممکن نیست و  تردد فقط با خودروهای کمک‌دار مقدور است.

ولی پور افزود: طبق بررسی تیم‌های ارزیاب و تماس تلفنی با دهیاران در روستاهای متاثر از حادثه از جمله  الهادی، باقرآباد، یدکلاته، پاقلعه، رجن، کشکک و روستاهای محور خوش ییلاق خوشبختانه خسارتی گزارش نشده است

کلمات کلیدی
amir hatefi niya
تهیه کننده:

amir hatefi niya

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *